HTML

szafaxás

Péntek vagy Szombat
mindegy
szombat
pentek

Szavazás állása

kertyparty

Aki tudja, az tudja.

Friss topikok

  • vlina80: Éljenek a parkett ördögei! :-) (2009.05.17. 13:58) ugye
  • .luca.: A fűre lépni tilos tilos a fűre lépni lépni tilos lépni lépni lépni lépni lépni tilos tilos t... (2009.05.08. 23:34) Részeletek

Linkblog

Archívum

ugye

2009.05.17. 13:01 kertyparty

Hű hol is kezdjem?

Bulit szervezni jó, mert az embert körülveszik a barátai, esznek, isznak, beszélgetnek és ami a legjobb az egészben, ha te szervezed a bulit, nincs benned semmiféle kényszer, hogy ugyanmár ideje lene hazamenni.

Nagyon köszönöm mindnekinek, aki eljött, nagyon örülök hogy itt voltatok, és leginkább annak, hogy így együtt voltunk itt. Mindazonáltal be kell vallanom, hogy korántsem csupán az én érdemem a buli levezénylése, álljon hát itt egy rövid special thanks lista.

Ha az öcsém nem segít a kertben/vásárlásban/etc. nem lett volna az egészből semmi. Pont. Hanan segített az anyagbeszerzésben. Andrisnak hála a fűrészelésért, és az inventív asztalosmunkáért. Kati, Luca és Tamás nélkül kaja nem lett volna, Imi nélkül tűz, Gergő nélkül meg max. nyersen ehettétek volna a húst. (Igen, tudom, hogy sokan grilleztek.) Köszi annak, akiben volt erő, hogy éjjel vásárolni induljon, a Bencének, hogy életet lehelt a gépbe, és persze mindnekinek minden egyébért. De ami a legfontosabb!!! Mindenki nagyon rendesen viselkedett, mert szépen megette, amit kiszedett a tányérjára, amiről anyukám azt mondta, hogy alapvető fontosságú. Ha valakit kihagytam, az csak a figyelmetlenségem miatt van. (A kertybútor mosó brigádnak elismerésem utólag is.)

Andris és Imi, örök hála, hogy segítettetek összepakolni, jó érzés volt reggel.

Azt viszont meg kell hagyni, hogy tüzet rakni nem tudtok. Az amit csináltatok, max egy kis tüzecske volt, ilyet a bénák raknak, alig égett, szinte csak füstje volt. (Aki tudja miről beszélek az tudja. :))

Remélem mindenki jól érezte magát, és jön legközelebb is. Aki berúgott, az gyógyuljon, aki fáradt aludjon, aki megsértődött béküljön meg, aki megharagudott bocsásson meg.

Sunshine&Hapiness Foreva'

 

u.i.: Na megyek mosogatni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kertyparty.blog.hu/api/trackback/id/tr91126496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nóramiau 2009.05.17. 13:15:44

minden tiszteletem a buliszervező embereké, ez esetben benué. a kertyparty szuper volt, jó kis töltős éjszaka. nemes lerészegedés. máskor is, pls.

vlina80 2009.05.17. 13:58:03

Éljenek a parkett ördögei! :-)
süti beállítások módosítása